Altre Modernisme al Eixample

Al barri de l’Eixample Dret inclou l’esplendor del modernisme. La Barcelona burgesa de les acaballes del segle XIX i començaments del XX es desplega en el famós Quadrat d’Or de l’Eixample, que reuneix la majoria de les joies de l’arquitectura modernista, moltes d’elles poc o escassament conegudes. El quadrat delimitat als costats pel carrer d’Aribau i el passeig de Sant Joan, per l’avinguda Diagonal a la part superior i per la plaça de Catalunya a la inferior.

Aquest ha estat el passeig del dimarts dia 20

Per veure les fotografies d’aquesta passejada prémer aquí.

Esta notícia fue publicada el 21 marzo 2018 a las 1:05 pm y archivado en Barcelona, Passejant per BCN, Records. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Dejar un comentario

Para evitar comentarios erróneos, rogamos cumplimentar :