Alella, terra de vins

Dimarts 14 de març visitem Alella, amb els seves masies, l’església, les cases modernistes, les bodegues i els cellers, per descubrir els punts més interessants de la seva evolució i transformació en el temps.

La ruta combina la passejada pel casc antic d’Alella i els seus edificis més emblemàtics amb la visita guiada a la Cooperativa Vinicola d’Alella, la més antiga de Catalunya, amb un tast de vins al final del recorregut.

El dinar al restaurant Duran del mateix poble.

Per veure les fotografies de Alella prémer aquí.

Esta notícia fue publicada el 17 marzo 2017 a las 12:28 pm y archivado en Pobles de Catalunya, Records, Restaurants. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Dejar un comentario

Para evitar comentarios erróneos, rogamos cumplimentar :