Archivos de mayo 2017

La Roca del Vallès

A la comarca del Vallès Oriental una caminada per La Roca del Vallès, municipi format per tres pobles, la Roca Centre, Santa Agnès de Malanyanes i la Torreta. Tota una experiència deixar anar una perdiu, perquè trobi el seu lloc en la naturalesa. Per veure les fotografies de d’aquesta experiència prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 30 mayo 2017

Archivado en Pobles de Catalunya, Records | Sin Comentarios »

9 barris de Nou Barris

Avui sortida cultural per visitar, 9 barris de Nou Barris dels 13 que son. Hem passat pels barris de: Vilapicina, Torre Llobeta, Porta, Turó de la Peira, Can Peguera, La Guineueta, Canyelles, Verdún i La Prosperitat. Per veure les fotografies de la passejada prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 29 mayo 2017

Archivado en Barcelona, Passejant per BCN, Records | Sin Comentarios »

Les Guilleries

Sortida cultural i caminada per Les Guilleries, comarca d’Osona, visitan Sant Julià de Vilatorta, Folgueroles, poble natal de Mossen Jacint Verdaguer, i el Pantà de Sau Per veure les fotografies de Les Guilleries prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 25 mayo 2017

Archivado en Pobles de Catalunya, Records | Sin Comentarios »

Cantàbria, Bilbao i Santander, mini-vacances

Mini-vacances del mes d’Abril veient Santander, Bilbao i pobles i platges de Cantàbria. Per veure les fotografies d’aquest recorregut prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 17 mayo 2017

Archivado en Records, Viatges | Sin Comentarios »

Mataró, capital de comarca

Nova sortida cultural, dimarts dia 9. Aquesta vegada hem visitat la capital del Maresme: Mataró Per veure les fotografies de Mataró prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 16 mayo 2017

Archivado en Pobles de Catalunya, Records | Sin Comentarios »