Archivos de la categoria ‘Restaurants’

El Parc Agrari de l’Llobregat

Dia 29 de Novembre, una passejada pel Parc Agrari de l’Llobregat des del Prat fins a Cornellà, finalitzant amb un vermut a les Bodegues Pujol de Cornellà de aspecte i sabor “vintage” Per veure les fotografies de la passejada prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 1 diciembre 2019

Archivado en Barcelona, Pobles de Catalunya, Records, Restaurants | Sin Comentarios »

Esmorzar d’Amics

Un grup d’amics, des de 1955, ens venim reunint per celebrar la nostra amistat. Aquest és el resultat d’aquesta vella i estreta amistat. Per veure les fotografies de l’esmorzar prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 16 junio 2019

Archivado en Barcelona, Records, Restaurants | Sin Comentarios »

La Barcelona bohemia

Un recorregut per diferents indrets de Barcelona caracteritzats bohemis, propis d’una època determinada. Per veure les fotografies de la passejada prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 17 mayo 2019

Archivado en Barcelona, Passejant per BCN, Records, Restaurants | Sin Comentarios »

Dinar i detalls de La Barceloneta

Divendres 14 descobrim detalls del barri de La Barceloneta, finalitzant la passejada amb un dinar de celebració de las Festes Nadalenques al restaurant Can Ros. Per veure les fotografies dels detalls i del dinar prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 17 diciembre 2018

Archivado en Barcelona, Passejant per BCN, Restaurants | Sin Comentarios »

Una caminada

Dimarts 17 una caminada-passeig per la ciutat, d’uns 7 Km.aproximadament, desde La Sagrada Familia hasta el hotel Wela del port. Després un aperitiu al “bar Leo” del barri de la Barceloneta. Per veure les fotografies d’aquesta caminada prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 18 abril 2018

Archivado en Barcelona, Passejant per BCN, Records, Restaurants | Sin Comentarios »

Passeig pels turons de Barcelona

Divendres 6 excursió a diverses turons de Barcelona i posterior dinar al restaurant Malahierba del barri de la Teixonera. Fotografies i vídeo cedits per Maryen, Consol i Jordi del Grup Rutes per Barcelona. Gràcies per la seva col·laboració. Per veure les fotografies d’aquesta excursió prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 9 abril 2018

Archivado en Barcelona, Passejant per BCN, Records, Restaurants | Sin Comentarios »

Esmorzar d’amics

Més de 60 anys llargs d’amistat, esmorzar d’amics de batxillerat i d’estudis universitaris. Per veure les fotografies d’aquesta reunió prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 24 noviembre 2017

Archivado en Barcelona, Records, Restaurants | Sin Comentarios »

Alella, terra de vins

Dimarts 14 de març visitem Alella, amb els seves masies, l’església, les cases modernistes, les bodegues i els cellers, per descubrir els punts més interessants de la seva evolució i transformació en el temps. La ruta combina la passejada pel casc antic d’Alella i els seus edificis més emblemàtics amb la visita guiada a la […]

Publicado por arnauphotos el 17 marzo 2017

Archivado en Pobles de Catalunya, Records, Restaurants | Sin Comentarios »

Monestir de Santes Creus i calçotada

Diumenge 5 de març sortida per visitar el Reial Monestir de Santes Creus a l’Alt Camp. Espectaculars vidrieres i tombes reials immerses en la puresa i l’austeritat característiques del Cister. Va acollir la primera comunitat monàstica de l’orde a Catalunya i va ser el lloc escollit per reis i nobles per al seu repòs etern. […]

Publicado por arnauphotos el 10 marzo 2017

Archivado en Pobles de Catalunya, Records, Restaurants | Sin Comentarios »

Sortida Cultural ” L’Eixample i la fàbrica Moritz “

En aquesta sortida vam passejar per l’esquerra de l’eixample i vam visitar la Fàbrica Moritz, que es construeix al mateix temps que s’enderroquen les muralles i es planeja el nou pla urbanístic de Barcelona. Per veure les fotografies de la sortida prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 14 febrero 2017

Archivado en Barcelona, Passejant per BCN, Records, Restaurants | Sin Comentarios »