Archivos de la categoria ‘Viatges’

7 dies a Portugal

Vacances al mes de Juny, set dies a Portugal visitan Lisboa, Oporto, Coimbra, Estoril, Sintra, Cascais, Ovidos, Aveiro, Bathala, Alcobaça, Nazareth y Fátima Per veure les fotografies d’aquet viatge prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 30 junio 2018

Archivado en Records, Viatges | Sin Comentarios »

Barri de Triana

Del viatge a Sevilla el mes de setembre, fotografies d’uns quants detalls del Barri de Triana Per veure les fotografies d’aquets detalls prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 30 diciembre 2017

Archivado en Records, Viatges | Sin Comentarios »

Navarra i el Tren Cremallera de La Rhune

Mini-vacances de tres dies el mes Juny veient Navarra i a Sare (Francia), el petit tren cremallera de La Rhune. Per veure les fotografies d’aquestes mini-vacances prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 13 junio 2017

Archivado en Records, Viatges | Sin Comentarios »

Cantàbria, Bilbao i Santander, mini-vacances

Mini-vacances del mes d’Abril veient Santander, Bilbao i pobles i platges de Cantàbria. Per veure les fotografies d’aquest recorregut prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 17 mayo 2017

Archivado en Records, Viatges | Sin Comentarios »

Dinar a “Casa Joana”

El 29 de novembre passat vam estar visitant els pobles de Sort, Llessui i Bernui a la comarca del Pallars Sobirà. Varem dinar al restaurant de Casa Joana pertanyent al poble de Bernui. Per veure les fotografies d’aquesta sortida prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 2 diciembre 2016

Archivado en Pobles de Catalunya, Records, Restaurants, Viatges | Sin Comentarios »

Cap de setmana de la Castanyada

El cap de setmana de la castanyada, dias 30, 31 i 1 de Novembre, vam estar al Pallars Jussà visitant diversos llocs d’interes turístic entre ells Tremp, Lliminiana, Salàs de Pallars, el pantà de Terradets, el Castell de Mur i també Balaguer i el Centre d’Observació de l’Univers, el Parc Astronòmic Montsec. Per veure les […]

Publicado por arnauphotos el 27 noviembre 2016

Archivado en Pobles de Catalunya, Records, Viatges | Sin Comentarios »

Viatge per les terres d’Astúries

Aquest any el viatge de les vacances ho hem fet al mes de Juliol. El nostre destí: Astúries. Especialment els poblets de la costa de la mar Cantàbric. Espectaculars i molt bonics. Per veure les fotografies del viatge prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 30 julio 2016

Archivado en Records, Viatges | Sin Comentarios »

Carruatges i bicicletes

Exposició de carruatges i bicicletes en una fira medieval als carrers de Valladolid. Per veure les fotografies de l’exposició prémer aquí. També fotografies panoràmiques de Castella i Lleó aquí.

Publicado por arnauphotos el 30 mayo 2016

Archivado en Records, Viatges | Sin Comentarios »

Castella i Lleó

Viatge realitzat per Castella i Lleó visitant els llocs més tradicionals en els quals va estar la reina Isabel la Catòlica entre d’altres la Cartoixa de Miraflores, Burgos, Medina del Campo, Castell de la Mota, Valladolid, Segòvia, Pedraza, Olmedo, Tordesillas, Dueñas i Toro Per veure les fotografies del viatge prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 27 mayo 2016

Archivado en Records, Viatges | Sin Comentarios »

Ampliant la col·lecció de les gàrgoles

Noves fotografies de la col·lecció de les gàrgoles, incorporant les de l’últim viatge a la comunitat de Castella i Lleó. Per veure les fotografies de la col-leccio prémer aquí.

Publicado por arnauphotos el 24 mayo 2016

Archivado en Records, Viatges | Sin Comentarios »